Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Åbyhøj, Søren Frichs Vej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 146251
  • Kontor
  • 29 m2
  • 1.160 Kroner/m2/år

Kontorfællesskabet 38K i Frichsparken

I den gamle togfabrik på [xxxxx] ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har vi valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Her får du:

- Attraktiv beliggenhed i et dynamisk erhvervs- og iværksættermiljø
- Adgang til to mødelokaler, et godt kantinemiljø samt tekøkken
- Fælles 500 mbit. internetopkobling, vagtordning og rengøring
- Parkeringsmuligheder lige udenfor døren

Kontorfællesskabet 38K udgør i alt 1.914 m², og de enkelte lejemål i kontorfællesskabet spænder arealmæssigt fra ca. 17 m² og op til 92m² netto. De enkelte lejemål i 38K fremstår meget lyse, har en optimal indretning uden spildplads og er desuden utroligt fleksible med hensyn til mulighederne for eventuelle ændringer, hvad angår størrelsen på rummene. Til lejemålet hører desuden en del fællesfaciliteter såsom mødelokaler, køkken, kantine, toiletter, gårdhaver osv.

Området
Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner desuden om et område fyldt med liv. Der er i ejendommene også både erhvervsklub, café, mulighed for fælles kantineordning og opholdsarealer med skulpturer, springvand og anden storskalakunst, der fuldender oplevelsen.

Den centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade gør, at området er let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.