Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Åbyhøj, Søren Frichs Vej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 146239
  • Kontor
  • 557 m2
  • 1.100 Kroner/m2/år

Unikt kontorlejemål i Frichsparken

De tidligere lejere fik brug for mere plads, og derfor har vi fundet nye lokaler til dem i Frichsparken. Men det betyder altså, at vi nu har 557 m2 flotte og attraktive kontorlokaler til leje. Her får du:

- Eftertragtet og præsentabelt lejemål
- Placeret i dynamisk erhvervsområde
- Lyst, moderne og velindrettet kontor
- Fine parkeringsforhold ved lejemål

Lejemålet her er gennemført og har mange fine detaljer i form af blandt andet skærmvægge af glas i genbrugsramme af stål, stålspær i antracitgrå og blotlagte murstensvægge. Der er i lejemålet mange ovenlysvinduer med automatik, hvilket i kombination med lejemålets åbne rum sikrer et godt lysindfald i hele lejemålet, der også giver et behageligt arbejdsmiljø. Trægulvene er 22 mm parket i egetræ.

Lejemålet består af 4 kontor-/mødelokaler i varierende størrelser og to storrumskontorer. Derudover er der et fint tekøkken med god skabsplads, et arkivrum og to toiletter. Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads.

Området
I den gamle togfabrik på [xxxxx] ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.