Rapportér

Kontor til leje, Åbyhøj, Nannasvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 163402
  • Kontor & Showroom
  • 328 m2
  • 1.025 Kroner/m2/år

Lækkert og multifunktionelt lejemål

- God synergi i lejemålet
- Råt look med fokus på lækre detaljer
- Gode muligheder for levering via egen port
- Placeret i et roligt erhvervsområde

[xxxxx] i Åbyhøj får du to etagers gennemførte kontor- og udstillingslokaler i et lyst og lækkert lejemål. Lejemålets indretning fordrer mange anvendelsesmuligheder, og kan efter behov både benyttes som kontor, showroom, lager eller produktionslokaler. Lejemålets fremstår sammenhængende og åbent, og især lejemålets 1. sal er med til at skabe en god synergi i lejemålet. Derudover har lejemålet egen port, hvilket gør det let at få leveret varer til lejemålet.

Lejemålet består af to sammenhængende etager. Stueetagen består af et stort lokale med tekøkken, et mødelokale, et lagerlokale med direkte adgang til porten, et lille opbevaringsrum samt eget toilet. Lejemålets 1. sal består af et stort åbent lokale, der tidligere har været benyttet som kontorlokale.

Ejendommen ligger i et roligt og uforstyrret område i Åbyhøj side om side med andre erhvervsdrivende. Lejemålet er dog stadig centralt placeret og ligger blot 1,9 km fra Aarhus Banegård. Derudover gør ejendommens placering tæt ved både Søren Frichs Vej, Silkeborgvej og Vestre Ringgade at lejemålet både er let at tilgå i bil.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.