Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Svenstrup J

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Svenstrup J.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Svenstrup J.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Svenstrup J

Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og er en stationsby med flere afgange til Aalborg i timen. Svenstrup er efterhånden blevet en satellitby til Aalborg og ligger lige umiddelbart syd for Skalborg. Den er med tiden vokset sammen med nabobyen Godthåb, der nu udgør et byområde. Byen daterer helt tilbage til 1200-tallet, hvor Svenstrup Kirke menes at være grundlagt. I middelalderen udgjorde Svenstrup slagmarken for Skipper Clements oprør mod adelen, hvilket også er grunden til, at der ved Svenstrup Kirke er opført en mindesten for Skipper Clement. I dag er Svenstrup vokset til at være en hyggelig by med mange butikker, spisesteder og skoler, især på grund af jernbanen. Der er desuden en del industri i udkanten af byen, hvor bl.a. Tulip og Arla har fabrikker.

Svenstrup havde i 2011 6.751 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Svenstrup ligger ca. 10 kilometer fra Aalborg Centrum. De største veje er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum, samt Godthåbsvej.

 

Find kontor i Svenstrup J på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Svenstrup J, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Svenstrup J . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Svenstrup J herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Svenstrup J end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Svenstrup J

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Svenstrup J. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Svenstrup J der matcher dine søgekriterier.