Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål til leje i Frederiksberg C

Du har søgt efter Kontorlokaler, Kontorfællesskaber, Kontorhoteller, Kliniklokaler, Klinikfællesskaber, Butikslokaler, Showrooms, Restaurantlokaler, Lagerlokaler, Værkstedslokaler til leje i Frederiksberg C.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorlokaler, Kontorfællesskaber, Kontorhoteller, Kliniklokaler, Klinikfællesskaber, Butikslokaler, Showrooms, Restaurantlokaler, Lagerlokaler, Værkstedslokaler til leje i Frederiksberg C.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor, kontorfællesskab, kontorhotel, klinik, klinikfællesskab, butik, showroom, restaurant, lager, værksted i Frederiksberg C

Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

 

Find kontor, kontorfællesskab, kontorhotel, klinik, klinikfællesskab, butik, showroom, restaurant, lager, værksted i Frederiksberg C på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor, kontorfællesskab, kontorhotel, klinik, klinikfællesskab, butik, showroom, restaurant, lager, værksted til leje i Frederiksberg C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler, kontorfællesskaber, kontorhoteller, kliniklokaler, klinikfællesskaber, butikslokaler, showrooms, restaurantlokaler, lagerlokaler, værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler, kontorfællesskaber, kontorhoteller, kliniklokaler, klinikfællesskaber, butikslokaler, showrooms, restaurantlokaler, lagerlokaler, værkstedslokaler til leje i Frederiksberg C . Du kan se de aktuelle kontorlokaler, kontorfællesskaber, kontorhoteller, kliniklokaler, klinikfællesskaber, butikslokaler, showrooms, restaurantlokaler, lagerlokaler, værkstedslokaler til leje i Frederiksberg C herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Frederiksberg C end kontor, kontorfællesskab, kontorhotel, klinik, klinikfællesskab, butik, showroom, restaurant, lager, værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler, kontorfællesskaber, kontorhoteller, kliniklokaler, klinikfællesskaber, butikslokaler, showrooms, restaurantlokaler, lagerlokaler, værkstedslokaler til leje i Frederiksberg C

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Frederiksberg C der matcher dine søgekriterier.