Rapportér

Kontorhotel til leje, Valby, Trekronergade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 151610
  • Kontorhotel
  • 2.875 Kroner
  • 4 - 12
  • fra 4 til 12 pladser

Er du på udkig efter et kontormiljø i København?

På [xxxxx] i Valby har arkitektvirksomheden Kullegaard kontor i skønne, nyistandsatte lokaler. Vi har overskydende plads og fremlejer derfor et funktionelt og æstetisk kontorområde.

Vi udlejer minimum 4 arbejdspladser. Disse 4 arbejdspladser har en samlet månedlig leje på 11.500,- kr. ekskl. moms. Der er mulighed for at leje op til 12 arbejdspladser. Den månedlige merudgift vil være 2.875,- kr. ekskl. moms pr. arbejdsplads.

El, vand, varme, wifi, renovation, rengøring og vicevært er inkluderet i fremlejen.

Lejemålet er 65 m² - 125 m² og indbefatter 4-12 arbejdsstationer med mulighed for lån af sorte hæve-/sænkeborde og sorte kontorstole. Der er desuden reoler samt opslagstavler designet til lokalet. Har du egne møbler er der også mulighed for at leje umøbleret.

Der er adgang til eget mødelokale og brugsret til fællesfaciliteter, herunder køkken, fællesområde med kaffestation, toiletter samt printerrum.

Der er desuden mulighed for at deltage i fælles madordning som indeholder frokost, frugt samt kaffe/te mod betaling. Prisen for ordningen udgør på nuværende tidspunkt 1.100,- kr. ekskl. moms pr. person pr. måned.

Vores hyggelige kontor ligger med let adgang til motorvej og offentlig transport med kun få minutters gang til Ny Ellebjerg Station.

Kontakt os gerne. Så kan vi arrangere en uforpligtende fremvisning.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Valby