Rapportér

Kontor til leje, København K, Sjæleboderne

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 138882
  • Kontor & Kontorfællesskab
  • 1 - 6
  • 10 - 60 m2

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

KONTORPLADSER MED SJÆL OG CHARME I KØBENHAVN CITY

Vi har et kontor til leje, som rummer i alt 6 pladser i vores psykologhus [xxxxx] . Der er elevator i bygningen.
Kontoret er en del af et lejemål på i alt 325 m2, som oser af sjæl med bl.a. flotte sprossede vinduespartier og nordisk indretning. Kontoret kan huse mindre start-ups og enkeltmandsvirksomheder, som foretrækker rum og ro til fordybelse og faglig udfoldelse. Det kan eksempelvis lejes af freelancere, specialestuderende, grafikere, skribenter eller noget helt femte.
Attraktivt beliggenhed centralt i København tæt på offentlig transport og Københavns store indfaldsveje – 5 minutters gang til Nørreport st. Har I brug for frisk luft, så kan frokosten tages med ud i Kongens Have lige rundt om hjørnet. Desuden er der gode indkøbs- og frokostmuligheder i nærheden.

Der er adgang til møderum efter aftale, og vi har et indbydende venteområde, så I kan byde jeres gæster velkommen på bedste vis. Desuden er der fuld adgang til tekøkken, fri te og kaffe, samt toiletter og bad. Der er adgang til kontoret 24/7 alle ugens dage.
Den månedlige leje pr. plads er 3.300 kr. inklusiv alle udgifter. Dertil er husets faciliteter og services som rengøring og WiFi inkluderet i den månedlige leje. Kontorpladserne er oplagte til de, der ønsker at profilere sig med en præsentabel arbejdsplads eller vil arbejde i den helt rigtige atmosfære, midt i det pulserende byliv i København og hvor beliggenhedens signalværdi fremmer jer og jeres virksomhed. Til indflytning snarest.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...