Kontor til leje, København K, Kuglegården, Bygning

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 141801
  • Kontor & Showroom
  • 60 m2
  • 1.745 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

60 m2 kontor til leje i 1434 København K

Beliggenhed

Byggeselskab [xxxxx] A/S er stolt af at kunne præsentere og tilbyde Kuglegården i København for nye lejere, som vægter en charmerende ejendom med en fantastisk beliggenhed øverst på ønskelisten. Kuglegården er beliggende på Holmen, omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og tilmed kort afstand til Nyhavn, Kgs. Nytorv og Christianshavns metrostation.

Området

Holmen er opstået som Søværnets hovedområde, og ejendommen er tidligere militært ankomststed for sø-arsenalet og forsvaret, herunder opbevaring af flådens artilleri, men er i dag hovedsageligt hjemsted for forsvarets administration og ledelse. Holmen består af flere områder, heraf: Frederiksholm; der ligger umiddelbart nord for Arsenaløen, hvilken primært består af boligbyggeri. Christiansholm/Papirøen; som blandt rummer Eksperimentariet og liberale erhverv, ligger med en fremtrædende placering i Inderhavnen. Dok’øen med Operaen, gaven til det danske folk fra Møllers Fond til almene formål, ønskes ikke bebygget men alene udlagt til offentlig park.

Ankomst

I tilknytning til ejendommen, der har gode tilkørselsforhold fra både Danneskiold-Samsøes Allé og Trangravsvej, er P-pladser anlagt, hvilke kan tillejes. Øerne er nyligt blevet forbundet via stibroer, således hele området er meget let tilgængelig for såvel kørende bilister, såvel for gående samt cyklister til og fra Kongens Nytorv, som nås indenfor ganske få minutter.

Byggeriet

Ejendommen er grundmuret og opført i gule flensborgsten. Facaderne er karakteristiske på grund af de mange rundbuede porte med pilastre imellem. Bygningerne har profilerede gesimser i formsten op imod de helvalmede, opskalkede tage, der er beklædt med tegl. Vinduerne er hvidmalede og sprossede. Portene er grøn- og hvidmalede og mellem de to hovedlænger mod vandet findes den tidligere hovedindgang, Kongeporten. Porten er prydet med en buste af Christian 6., udført af Jacob Fortling og var tidligere hovedindgangen til hele Holmen. Ejendommens 2 sidefløje er opført i 1772. Løvhytten, som er opført indenfor på Arsenalets gårdsplads er opført i 1889. Laboratoriet, som har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé er opført i 1916. Kommandoens centerbygning (Artilleri Værksted) er oprindelig opført i 1893, men sidenhen ombygget og siden tilbygget ved årtusindskiftet. Hele komplekset er omkranset af Proviantmagasingraven mod nord og Arsenalgraven mod vest. Den sydlige del med værftsbrovagt vest, som er opført i 1863, har adgang til Trangravsvej.

Lejemålet

Kuglegården har været i Forsvarets besiddelse siden opførelsen i 1742, og anvendes i dag udelukkende administrativt af kommandoen.

Ejendommen er i dag indrettet som kontorejendom, herunder forfindes enkeltmandskontorer, storrumskontorer, mødelokaler, tv-studie samt en selvstændig fløj indrettet til direktionen m.m. Kuglegården tilbyder op til 15.000 m² erhvervsudlejning fordelt på et grundareal på mere end 25.000 m². Ejendommen består af flere enheder og kan med fordel opdeles, hvorfor Kuglegården henvender sig til såvel mellemstore som store virksomheder, der ønsker en unik placering i en fantastisk sjælden udbudt ejendom midt i København. Priser fra kr. 1.500 pr.m²

Ejendommen fraflyttes af eksisterende lejer ultimo 2017, og kan lejes fra foråret 2018.

Fremvisning af Kuglegården sker efter aftale, kontakt os gerne for nærmere information.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...