Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Butik, Frederiksberg C, Gammel Kongevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 148749
  • Butik & Klinik
  • 85 m2
Kontaktinformation til udlejer:
NyC Ejendomsadministration
Nina / Jytte
tlf: 33223929
nnilsson@yahoo.com

Butikslokale i den gode ende af Gl. Kongevej tæt på Frederiksberg Rådhus

Nu har du mulighed for at leje dette fantastiske butikslokale på det gode forretningsstrøg midt på Frederiksberg til en fantastisk billig leje og uden afståelse!

Lokalet, som ligger 150 meter fra Frederiksberg Rådhus, har et stort flot vinduesparti ud mod Gl. Kongevej, der giver et dejligt lyst og hyggeligt butikslokale. Indvendig er der et loft spækket med spotlys og et smukt gulv, der giver mulighed for en rigtig flot forretning. Til lejemålet hører desuden en stor kælder på hele 39 m2 til oplagring af varer, eget toilet, samt en montre, der er særdeles velegnet til at udstilling af butikkens varer som et effektivt blikfang, eller alternativt kan udlejes til reklameplads.

På denne helt unikke beliggenhed kan du etablere en forretning, der henvender sig til det kvalitetsbevidste og pengestærke publikum på Frederiksberg, som passerer forbi hele ugen og i alle døgnets timer.

Der er i lokalerne mulighed for at drive alle former for detailhandel, dog ikke restauration. Du får 43 m2 flot butikslokale, 3 m2 montre og 39 m2 god anvendelig kælder med toilet og opbevaringsplads. Butikken ligger i en velholdt ejendom og er nabo til den kendte bagerforretning Reinh van Hauen.

Kontakt os for en snak om din forretning – måske det er dig der skal have chancen for at etablere din forretning på denne unikke og centrale beliggenhed, der henvender sig til det kvalitetsbevidste og pengestærke publikum på Frederiksberg, som passerer forbi hele ugen og i alle døgnets timer.

Dette lokale ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...