Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Klinikfællesskaber til leje i Slagelse

Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Slagelse.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Slagelse.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Dette lokale har intet billede
  Modelfoto
  Annonce

  Klinik/Klinikfællesskab til leje på Rostedvej, Slagelse

  Klinikfællesskab. Flot beliggenhed 5 km syd for Slagelse i landsby med busforbindelser 2 gange i timen.: Der er: Kørestoleadgang (beliggende i stueplan) Toilet/bad Køkken faciliteter Vaskemaskine Vente"værelse" i større gangareal Også mulighed for at leje...
  • Ikke angivet
  • 9 m2

Værd at vide når du søger klinikfællesskab i Slagelse

Slagelse ligger på Sydvestsjælland og er en af de ældste byer i Danmark. Byen er samtidigt den største i Slagelse Kommune. Byen er et oplagt handelssted for hele oplandet og byens erhverv har derfor en langt større kundebase end de lidt over 30.000 indbyggere, der er i byen. Derfor har Slagelse også mange gågader og indkøbscentre. Udover handelsmulighederne i Midtbyen er Slagelse også kendt for at være hjem for gardehusarregimentet på Antvorskov Kaserne. Derudover er der flere uddannelsessteder i byen, så byen er også præget af et godt studiemiljø.

Historisk set daterer Slagelse helt tilbage til omkring år 1000, hvor Svend Normand opførte en af Danmarks første stenkirker i Slagelse. Senere kom Antvorskov Kloster til byen, hvor mange valfartede til for at blive helet af klosterets munke, hvilket gjorde den endnu mere vigtig som handelsby. I det 16. århundrede var Slagelse plaget af flere markante brænde, men blandt andet en gammel kirkelade overlevede, hvor der indtil 1804 var latinskole. Her studerede blandt andre de kendte digtere og forfattere B.S. Ingemann, Jens Baggesen og H.C. Andersen. I nyere tid satte håndboldstjernen Anja Andersen i 90’erne igen Slagelse på danmarkskortet, da hun som træner for Slagelse Dream Team vandt flere danmarksmesterskaber og tre europæiske mesterskabstitler.

Slagelse havde i 2011 et indbyggertal på 31.979. Slagelse kommunes samlede areal er 567,34 km2. Slagelse ligger tæt på Storebæltsbroen og lige ved E20, hvilket gør den til et naturligt knudepunkt på Sydvestsjælland.

 

Find klinikfællesskab i Slagelse på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinikfællesskab til leje i Slagelse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige klinikfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige klinikfællesskaber til leje i Slagelse . Du kan se de aktuelle klinikfællesskaber til leje i Slagelse herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Slagelse end klinikfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye klinikfællesskaber til leje i Slagelse

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Slagelse. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Slagelse der matcher dine søgekriterier.