Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Klinikfællesskab til leje i Herning

Du har søgt efter Klinikfællesskab til leje i følgende byer: 7400 - Herning.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Se ledige stillinger i Herning...
Sortér efter
  • Billede af:

    Klinikfællesskab til leje på Bredgade, Herning

    Selvstændig behandler søges: ⭐️Selvstændig behandler søges ⭐️ Er du massør , osteopat, fysioterapeut,negle teknikker , akupunktør , vippe teknikker , ekspert i botox/fillers eller...
    • Ikke angivet
    • 20 m2
Find ledige lokaler i Herning

Find klinikfællesskab i Herning. Søger du klinikfællesskab i Herning, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på knappen ud for hver annonce for yderligere info. Søger du andre typer erhvervslejemål i Herning end klinikfællesskab, så brug søgefunktionen i toppen af siden. Placerer du din virksomhed i Herning, får du en yderst central beliggenhed og et godt udgangspunkt for din virksomhed, stor som lille. Herning er attraktiv for alle typer erhverv og huser mange store anerkendte virksomheder.

I Herning finder man det store Messecenter Herning, hvor der årligt holdes mange messer og kongresser, og som derfor også tiltrækker mange mennesker til den midtjyske by. Herning  har historisk haft stor signifikans i den danske uldproduktion, som har resulteret i at mange tekstilproduktioner har slået sig ned i byen. Her finder man bl.a. hovedkontoret for undertøjsproducenten JBS og andre store virksomheder. Herning byder derudover også på rige muligheder for butiks- og restaurationsdrivende, som med succes kan slå sig ned i de hyggelige gader.