Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Klinik til leje, Silkeborg, Granhøjvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 168135
  • Klinik & Klinikfællesskab
  • 13 m2

Kliniklokale på dagsbasis i klinikfællesskab centralt i Silkeborg ved motorvejsafkørsel

Lej et kliniklokale minimum 1 fast dag om ugen. Lejer du lokalet 1 fast dag om ugen er prisen 1000 kr. plus moms inkl. lys, varme og internet pr. mdr. Lejer du lokalet i 2 faste dage om ugen, er prisen 2000 kr. osv. Huslejen reguleres årligt ligesom andre lejemål.

Lokalet lejes møbleret med el-briks samt 2 stole og et bord, så du både kan behandle og holde samtaler i lokalet. Lokalet skal efter endt arbejdsdag rengøres af lejer, så det er klar til næste dags lejer. Lokalerne er nyistandsat med hvide vægge og nyt lyst trægulv i behandlerlokalerne. I fællesarealerne er der sorte klinkegulve og et lille tekøkken med køleskab samt skabe med mulighed for egen hængelås til begrænset opbevaring af rekvisitter til brug i egen klinik, 1 toilet samt et rum med køkkenvask og opvaskemaskine.

Der er et stort nyanlagt, gratis p-pladsareal til både os og vores klienter. Bliver der fyldt op på p-pladsen, er der god plads på en sidevej til stedet.

Lokalet ligger på [xxxxx] 1, 8600 Silkeborg i et større lejemål på 100 m2. Bygningen indeholder desuden 2 andre lejemål, der pt. er udlejet til en kosmetolog/fodplejer og en større frisørsalon, så der kommer mange potentielle kunder forbi hver dag. Der er 11 min i bus fra Silkeborg Trafikstation og efterfølgende 450 m på gåben fra busstoppestedet og til klinikfællesskabet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info.