Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Svendborg

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Svendborg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Svendborg.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find erhvervslejemål i Svendborg

Leder du efter erhvervslejemål i Svendborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Svendborg , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Svendborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Svendborg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Svendborg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Svendborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Svendborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Svendborg der matcher dine søgekriterier.