Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Butik, Svendborg, Ramsherred

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 149111
  • Butik & Kontor
  • 343 m2
  • 1.095 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

343 m2 butikslokaler i 5700 Svendborg

Bliv nabo til Nordea bank – butik, kontor, sundhed i hjertet af Svendborg
Svendborg Kommune har i mange år lejet Ramsherred 10, i hjertet af Svendborg by, og denne markante ejendom har været anvendt til jobcenter med kundevenligt område i stueplan og administration på øvrige etager.
Hele huset frigøres til udlejning, idet kommunen tager aktiviteterne hjem i egne bygninger, og Barfoed Group kan derfor tilbyde den gule bygning – jf. billedet ovenfor – samt mellembygningen, som bæres af de to etager høje søjler henover Ramsherred.
Ejendommen blev opført i 1990 som domicil for TV-Fyn, og ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.
Ramsherred 10 er en særdeles velbeliggende og synlig ejendom, som rummer mange spændende muligheder som flerbrugerhus med
• ejendomsmægler, bank, realkredit, restaurant, butik, fitness eller sundhedsfag eller andet i stueplan og en del af 1. sal (etagerne hænger sammen i den ene halvdel af bygningen omkring et flot rum med dobbelt loftshøjde),

• og advokat, revisor, ingeniør, IT, handel, call center eller kontorfællesskab på husets øvrige etager, der kan lejes i forskellige opdelinger og kombinationer.
Nordea Bank flytter ind i halvdelen af stueplan til august 2019.
Med en synlig placering i stueplan har dette lejemål indgang og facade direkte fra fortovet langs med Skolegade, og er beliggende imellem teatret og den kommende Nordea Bank, som også flytter her til Ramsherred 10.
Lejemålet kan anvendes til butik, restaurant, sundhed, ejendomsmægler, forsikring eller andre erhverv, som ønsker let adgang for deres kunder, samt en høj grad af synlighed.
Man ankommer i det åbne område mod gaden med alm. loftshøjde, og derfra går man videre ind i det store rum med dobbelt loftshøjde, hvor der tidligere var TV-studie. Her fjernes ståltrappen så rummet kan udnyttes optimalt.
Bagerst findes tre kontorer og en flugtvejsgang, og der bliver etableret toiletter og tekøkken langs med det højloftede rum.
Der er ventilationsanlæg i lejemålet.
Lejemålet overtages nymalet, rengjort og i god stand, samt med mindre tilpasninger af indretningen efter nærmere aftale.

Dette lokale ligger i Svendborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Svendborg