This ad belongs to a landlord with open info

Office space, Kolding, Bredgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 150662
  • Office space & Retail space
  • 318 m2
  • 675 Kroner/m2/year

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

318 m2 kontor i 6000 Kolding

318 m² kontor- og butikslokaler i Kolding bymidte
I Kolding bymidte finder du alt, hvad du har brug for. Tæt på ejendommen finder du IBA Erhvervsakademi Kolding, flere dagligvarebutikker såsom Føtex,

SuperBrugsen og Rema 1000, samt Fitness World og Lagkagehuset. Ejendommen er beliggende på hjørnet af én de store indfaldsveje, Tøndervej. Ikke langt fra ejendommen, stadig på Tøndervej, finder man Syddansk Universitet og Designskolen Kolding.
Tæt på Kolding Centrums mest attraktive del af gågadenettet ligger ejendommen på hjørnet af Bredgade og Tøndervej med stor synlighed, som har

stor værdi for ejendommens erhvervslejere. Lejemålet er indrettet som et stort åbent lokale og entreres via den indbydende glasfacade på hjørnet.
Lokalet er udstyret med store vinduer mod gadeplan og indbygget loftsbelysning, mens gulvbelægning er mørkegrå linoleum. Bagerst i lokalet er der tilknyttet

kontorlokale adskilt med glasparti. Derudover depotrum og arkiv i direkte forbindelse. Fra det åbne kontor er der endvidere adgang til personalefaciliteter i form af stor og præsentabel kantine udstyret med køkken og bagudgang.
Lokalet har gennem de seneste 10 år været udlejet til butik og vil fremadrettet fortsat være yderst anvendeligt til både butik og kontor med den velbeliggende synlighed og de deraf afledte effekter.
Der er mulighed for parkering for kunder i tæt forbindelse med lejemålet. Derudover har ejendommen et fælles indgangsareal, hvor der findes elevator.

Lokalerne kan eventuelt overtages nyistandsat efter aftale med udlejer.

Se ledige jobs i Kolding