Danmarks store lokalesøgemaskine

Virksomhedslokaler.dk er Danmarks store søgemaskine for ledige erhvervslokaler. Vi samler næsten alle ledige lokaler og næsten alle lokalesøgende virksomheder ét sted. 

Virksomhedslokaler.dk giver med andre ord lokaleudbydere en meget stærk markedsføringskanal til deres ledige lokaler. På samme måde giver vi lokalesøgere mulighed for at få et konstant og komplet overblik over ledige lokaler på markedet, så man som lokalesøger kun skal holde sig orienteret ét sted. Vi demokratiserer lokalemarkedet ved at indsamle al viden om lokalemarkedet og give alle på lokalemarkedet lige adgang til denne viden. 

Virksomhedslokaler.dk er skabt af Digital Disruption Media A/S, som driver lignende søgemaskiner i Danmark og Sverige - www.lokaleportalen.dk og www.verksamhetslokaler.se

Virksomhedslokaler.dk er dels en automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af lokaler eller lokalesøgerannoncer, hvor brugere kan komme i direkte kontakt med hinanden og hvor brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af lokaler eller lokalesøgerannoncer. 

Virksomhedslokaler.dk er dels en lokalesøgemaskine, der samler - aggregerer - alle ledige lokaler på markedet. Det sker via intelligente robotter der konstant screener Nettet for ledige lokaler. Hvis robotten støder på et lokale, der ikke allerede er i søgemaskinen, lægges dette lokale ind i søgemaskinen  i Danmark, som et søgeresultat, således at du som lokalesøger kan fremsøge lokalet og blive linket videre til originalkilden. 

Lokalerne på Virksomhedslokaler.dk stammer fra tre forskellige kilder
1: Lokaleudbyderne lægger selv deres lokaler direkte op på Lokaleportalen.dk.
2: Lokaleudbyderne beder Virksomhedslokaler.dk om at sikre, at der er en konstant opdateret version af deres ledige lokaler på Virksomhedslokaler.dk.
3: Virksomhedslokaler.dk´s automatiske robotter screener nettet for ledige lokaler, der ikke allerede findes i Virksomhedslokaler.dk´s søgemaskine. 

Almindelig bruger versus Fordelsbruger
Som almindelig bruger kan du i vid udstrækning anvende Virksomhedslokaler.dk gratis. Du kan fx altid lave en gratis lokaleannonce og lokalesøger-profil. Hvis du vil have den fulde effekt af Virksomhedslokaler.dk´s services, kan du opgradere til Fordelsbruger, som er en abonnementsbaseret adgang, der løber indtil du stopper den. Som Fordelsbruger bliver din profil og anvendelse optimeret på en lang række forskellige måder. Eksempelvis får du som lokalesøgende Fordelsbruger adgang til det samlede aggregat af lokaler, du får fuld adgang til vores notifikationsservice, som bl.a. giver dig besked om nye lokaler med det samme per mail og du får en lokale-søgerannonce, der bliver kvalitetsstemplet og placeret øverst i søgeresultaterne, så du er blandt de første der ses, når udlejerne søger efter lokalesøgere.

Miljø!
Virksomhedslokaler.dk er CO2-neutral - læs mere...

Adresse:
Virksomhedslokaler.dk: Social Housing Media ApS,
Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 38 85 49 25

Vi kan altid kontaktes på support@virksomhedslokaler.dk– og vi svarer som regel hurtigt.