Office space for rent, Nordhavnen, Nordsøvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 150932
  • Office space
  • 660 m2
  • 792,000 Kroner
  • 1,200 Kroner/m2/year

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Kontorlejemål i Nordhavn på på enten 329 eller 660 m²

Lejemålet er indrettet som et lyst og åbent kontorlandskab med 2-4 mødelokaler. Der er indrettet med et sort køkken og 3 badeværelser, heraf 2 med bruseniche. Ejendommens store vinduespartier og ovenlysvinduer giver et fantastisk lys samt uhindret udsigt til færgeterminalerne og Øresund.

Ejendommen ligger i up-and-coming Nordhavn som udvikles kraftigt de kommende år.

Kontorlejemål i Nordhavn på på enten 329 eller 660 m² udlejes. Lejemålet er indrettet som et lyst og åbent kontorlandskab med 2-4 mødelokaler. Der er indrettet med et sort køkken og 3 badeværelser, heraf 2 med bruseniche. Ejendommens store vinduespartier og ovenlysvinduer giver et fantastisk lys samt uhindret udsigt til færgeterminalerne og Øresund.

Ejendommen ligger i up-and-coming Nordhavn som udvikles kraftigt de kommende år. Lejemålet ligger overfor det kommende kulturcenter for Nordhavnen “Tunnelfabrikken” der med madmarked, kontorer, ungdomsboliger, kunst og kultur bliver et stort trækplaster.

Ejendommen er placeret tæt ved flere kommende metrostationer, og frem til de er færdigbygget, kan man benytte bussen. Stoppestedet for buslinje 27, som kører hvert kvarter.

Se mere på: andrental . dk/theshed

NB! You can get all the info about this premise by following the guide in the green field!

Se ledige jobs i Nordhavnen