This ad belongs to a landlord with open info

Office space for rent, Copenhagen K, Østergade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 149210
  • Office space
  • 360 m2
  • 1,395 Kroner/m2/year

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

360 m2 kontor til leje i 1100 København K

Hyggelige kontorer på den eksklusive del af Strøget
Barfoed Group tilbyder nu et flot kontorlejemål på den eksklusive del af Strøget, og i en ejendom med absolut spændende lejere, nemlig disse gode virksomheder:
• Hotel Chocolat tilbyder en god kop kaffe eller en udsøgt kop varm kakao i deres hyggelige café, hvor du også kan købe kvalitetschocolade til at forkæle dig selv eller som gave.
• Hvelplund er en af Danmarks førende luxury butikker inden for ure og smykker, og med et særligt bredt og udsøgt sortiment fra internationale og danske mærkevareleverandører
• Social Works repræsenterer verdens største influencere på sociale medier, og de er specialiseret i at styre kampagner for førende mærker og virksomheder over hele verden.
• Ordnung er kontorfællesskaber for virksomheder, som ønsker en fleksibel hverdag i professionelle rammer, hvad enten du skal bruge 1 eller 50 arbejdspladser.
Østergade 13 er en ejendom, som det er hyggeligt og charmerende at være på arbejde i hver eneste dag, og turen fra bilen, bussen eller metroen er en fornøjelse, idet man mærker byen puls og får masser af gode indtryk.
Fra den hyggelige port, hvor der er mulighed for egen skiltning, kommer man til hoveddøren og den elegante hovedtrappe.
Lejemålet består af stort forrum, som i dag anvendes til mødelokale med glasvægge, men disse glasvægge kan fjernes, hvorved der kan etableres reception og kontorpladser her, som er i åben forbindelse med storrumskontoret.
Storrumskontoret ligger midt i lejemålet og her findes også to toiletter, et rengøringsrum, samt et tomandskontor eller mødelokale.
Lejemålet har tillige indgang fra Lille Kongensgade, og i den ende af lejemålet er indrettet spisestue, tekøkken, arkiv/serverrum, samt to kontorer med plads til 1-2 personer i hver.
Der er hvide vægge, hvide nedhængte lofter med indbyggede lysarmaturer, samt lyse trægulve.
Lejemålet overtages nymalet og med nylakerede gulve, samt med mindre tilpasning i henhold til nærmere aftale.
Kontakt os helt uforpligtende og få en god snak om dit lokalebehov og lejemålets kvaliteter og muligheder.

Se ledige jobs i København K