Clinic for rent, Arhus N, Tordenskjoldsgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 151709
  • Clinic
  • 60 m2
  • 60,000 Kroner
  • 1,000 Kroner/m2/year

Del skønhedsklinik med mig. Kun for behandlere, frisørere, negleteknikere mm.

Del skønhedsklinik med mig. Kun frisører, behandlere, negle.

Lokalet udlejes kun til frisører, behandlere, negleteknikere og andre indenfor skønhed, wellness og behandlerbranchen.

Lokalet består af et forlokale, hvor der er plads til frisør udstyr eller negleudstyr. Der er også en disk- Derudover er der et baglokale, hvor der er en elektrisk briks, som du kan bruge til dine behandlinger. Baglokalet kan skærmes af af et forhæng. Selve baglokalet består af ca. 25 m2. Forretningen er beliggende i en kælder og meget hyggeligt indrettet og der er en rolig atmosfære både i forretningen, men også omgivelserne på Trøjborg. Butikken benyttes i mandag, fredag og de fleste lørdage til forskellige skønhedsbehandlinger: fiskespa, voksbehandling, Hot Stonemassage, wellnessmassage og ansigtsbehandlinger.

Du kan benytte lokalerne hele tirsdag, onsdag, torsdag og søndag lige så længe du vil samt lørdage fra kl. 15. Du er også velkommen til at benytte lokalerne om aftenen mandag og fredag efter kl. 17. (Jeg benytter lokalerne mandag, fredag og de fleste lørdage.)

HENVENDELSER FRA FOLK, SOM IKKE ARBEJDER INDENFOR FØRNÆVNTE BRANCHER BESVARES IKKE. (Lokalerne egner sig ikke til andre brancher, da de deles med mig, som har en skønhedsklinik.)

Se ledige jobs i Århus N