Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Væggerløse

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Væggerløse.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Væggerløse.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Butik på Marielyst Strandpark, Væggerløse

  Velbeliggende lejemål til detailhandel m.m. - i alt 796 kvm: Lejemålet, der tidligere har været udlejet til Fakta og er opført i 2008, indeholder stort butiksareal samt lager m.m. i alt 796 kvm. Lejemålet er beligge...
  • 540.000 kr. om året
  • 796 m2

 

Find butik i Væggerløse på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Væggerløse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Væggerløse . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Væggerløse herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Væggerløse end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Væggerløse

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Væggerløse. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Væggerløse der matcher dine søgekriterier.