Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Nykøbing F

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Nykøbing F.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i Nykøbing F
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Nykøbing F.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i Nykøbing F
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Nykøbing F

Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.

 

Find butik i Nykøbing F på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Nykøbing F, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Nykøbing F . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Nykøbing F herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Nykøbing F end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Nykøbing F

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Nykøbing F. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Nykøbing F der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Nykøbing F?

I Nykøbing F finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Nykøbing F ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Nykøbing F?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nykøbing F.

Hvor meget koster et lokale i Nykøbing F?

Prisen på et lokale i Nykøbing F afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Nykøbing F.