Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Helsingør

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Helsingør.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Helsingør.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

 

Find butik i Helsingør på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Helsingør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Helsingør . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Helsingør herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Helsingør end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Helsingør

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Helsingør. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Helsingør der matcher dine søgekriterier.