Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i København NV

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i København NV.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i København NV
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i København NV.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i København NV
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i København NV

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.

 

Find butik i København NV på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i København NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i København NV . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i København NV herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i København NV end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i København NV

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i København NV. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i København NV der matcher dine søgekriterier.