Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Svendborg

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Svendborg. Mere info om butikslokaler til leje i Svendborg.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Svendborg. Mere info om butikslokaler til leje i Svendborg.

Værd at vide når du søger butik i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find butik i Svendborg på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Svendborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Svendborg . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Svendborg herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Svendborg end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Svendborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Svendborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Svendborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Svendborg?

I Svendborg finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Svendborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svendborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Svendborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Svendborg.

Hvor meget koster et lokale i Svendborg?

Prisen på et lokale i Svendborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Svendborg.