Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Egå

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Egå.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i Egå
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Egå.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i Egå
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find butik i Egå på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Egå, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Egå . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Egå herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Egå end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Egå

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Egå. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Egå der matcher dine søgekriterier.