Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Butik, Århus C, Dagmar Petersens Gade, lejemål

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 163657
  • Butik
  • 150 m2
  • 1.600 Kroner/m2/år

Gennemført butikslejemål med havudsigt

I SHIP finder du dette eksklusive butikslejemål eller lejemålet, hvor du kan kombinerer din webshop med et showroom. Her får du et kvalitetslejemål med skyhøj eksponering i Aarhus’ populære bydel Aarhus Ø. Dit lejemål får direkte indgang i gadeplan kun få meter fra bugtpromenaden og et unikt udsyn til bugten fra lejemålet. Eftersom ejendommen endnu er under opførelse, er det som lejer muligt at få indflydelse på indretning og materialevalg.

- Lejemål i suveræn kvalitet
- Regulære butikslokaler
- Gode muligheder for eksponering
- Centralt placeret i populær bydel

Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum og eget toilet. Der er i lejemålet ikke mulighed for at etablere et produktionskøkken, men i personalerummet finder du et tekøkken. I baglokalet kan man desuden nyde godt af dagslys, og derudover er der mulighed for at oprette en kontorplads. Skulle man ønske mere opbevaringsplads, er der mulighed for leje af et lagerlokale i kælderplan og dertil er der også mulighed for vareindlevering med elevator. Lejemålet ligger centralt i Aarhus, og det er muligt at tage offentlig transport lige uden for døren. Derudover er der parkeringsmuligheder i ejendommens parkeringskælder.

OMRÅDET
Denne del af Aarhus Ø besøges årligt af tusindvis af mennesker, ligesom samme antal bor i de eksklusive lejligheder indenfor få hundrede meters afstand. Dette lejemål er genbo til ny fiskerestaurant, der i hverdage og weekender vil byde spisende gæster velkommen til både inde- og udeservering. Kundepotentialet og synlighed er i den grad til at få øje på med disse lokaler. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Her finder du byens stemningsfyldte lystbådehavn, Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Havnebad, lystfiskere, havsvømning, wakeboard, roere, SUP-surfere og vinterbadere. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af byens maritime dna. Bydelen bruges dog også til hygge og afslapning, så kundeflowet er til stede fra dag 1.

Visualiseringer fra tilsvarende lejemål.

Overtagelse fra 01.09.2021

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.