Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Nørre Nebel

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Nørre Nebel.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Nørre Nebel.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Dette lokale har intet billede
  Modelfoto
  Annonce

  Kontor/Butik på Toften, Nørre Nebel

  Kontor/lager/web butik: Beliggenhed tæt på centrum i Nr. Nebel 120m2 kontor lokaler/ køkken/toilet. Renoveret/klar til brug/masser af stik til brug for pc'er mm. Gode parkeringsmuli...
  • 60.000 kr. om året
  • 120 m2

 

Find butik i Nørre Nebel på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Nørre Nebel, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Nørre Nebel . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Nørre Nebel herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Nørre Nebel end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Nørre Nebel

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Nørre Nebel. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Nørre Nebel der matcher dine søgekriterier.