Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Kruså

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Kruså.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Kruså.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Dette lokale har intet billede
  Modelfoto
  Annonce

  Butik på Skovglimt, Kruså

  Centralt beliggende butikslokale ved korsvejen i Kruså: Lejemålet pr måned koster 3.500 kr ekskl. forbrug. Varmeforbrug ligger ca. på 1000kr. Lejemålet egner sig butikslokale. Trægulve og højt til loftet. I bagl...
  • 42.000 kr. om året
  • 135 m2

 

Find butik i Kruså på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Kruså, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Kruså . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Kruså herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Kruså end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Kruså

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Kruså. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Kruså der matcher dine søgekriterier.