Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Stege

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Stege.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Stege.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Butik på Storegade, Stege

  Fantastisk beliggenhed: En bred 18m synlig facade med store udstillingsvinduer ud til gågade i Stege, velindrettet butikslejemål beliggende i flot bygning med faciliteter som toilet...
  • 156.000 kr. om året
  • 280 m2
 • Butik i Stege

  447 m2 butikslokaler i 4780 Stege
  • 168.000 kr. om året
  • 447 m2

Værd at vide når du søger butik i Stege

Stege er hovedbyen på øen Møn, der ligger i Vordingborg Kommune. Tidligere var Stege og Lendemarke to forskellige byer, men de er nu vokset helt sammen og Lendemarke regnes som en del af Stege. Stege opnåede købstadsprivilegier allerede i 1268, da byen voksede omkring Stegeborg. I løbet af 1400-tallet blev der bygget voldanlæg, bymur og tre byporte i Stege, der opnåede en stor vækst på grund af sildeeventyret i Øresund. I 1500-tallet mødte Stege dog en krise, blandt andet efter at Stegeborg blev ødelagt i 1534, og denne blev yderligere forstærket da flere store brande hærgede byen i 1700-tallet. Krisen blev dog overvundet i løbet af 1800-tallet, og i dag er Stege en moderne erhvervsby med udbygning i form af parcelhuse mod Nord. Dele af bymidten er dog blevet bevaret fra middelalderen, blandt andet eksisterer voldgraven samt den ene af de tre byporte, Mølleporten, stadig i byens centrum.

Stege havde i 2011 3.823 indbyggere. Stege er hovedbyen på Møn og ligger ud til Stege Bugt ved Sydsjælland. De største gader er Langelinie, Storegade og Katedralvej, der omkranser bymidten.

 

Find butik i Stege på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Stege, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Stege . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Stege herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Stege end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Stege

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Stege. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Stege der matcher dine søgekriterier.