Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Aabybro

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Aabybro.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Aabybro.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Aabybro

Aabybro er en by i Vendsyssel i Nordjylland, der er beliggende i Aaby Sogn. Tidligere var Aabybro hovedbyen i Aabybro Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 blev kommunen lagt sammen med Pandrup Kommune, Brovst Kommune og Fjerritslev Kommune, og blev til Jammerbugt Kommune, der har hovedsæde i Aabybro. Aabybro var indtil 1969 en stationsby, indtil stationen blev nedlagt. Som det er tilfældet med flere andre byer, er den korrekte stavemåde Åbybro, men Aabybro er dog den mest brugte, på trods af at det ikke er registreret i retskrivningsordbogen og dermed ikke er den korrekte betegnelse.

Aabybro havde i 2011 5.382 indbyggere. Aabybro er en del af Jammerbugt Kommune og er beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. De to største gader i byen er Vestergade og Østergade.

 

Find butik i Aabybro på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Aabybro, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Aabybro . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Aabybro herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Aabybro end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Aabybro

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Aabybro. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Aabybro der matcher dine søgekriterier.