Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Butik, København K, Østergade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 161584
  • Butik & Restaurant
  • 263 m2
  • 1.350.000 Kroner
  • 5.133 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Butik eller restaurant til leje på Strøget i København

Butik eller restaurant til leje på Strøget i København
Hvis dit butiks-, restaurant- eller cafékoncept er både stærkt og attraktivt, og bakkes optimalt op af dine aktiviteter på de sociale medier, så vil du her kunne få en kæmpe fordel af en attraktiv placering på Strøget i København, hvor turister og danske kunder færdes i stort omfang, men uden at skulle betale den meget højere leje, som butikker med direkte facade til gaden betaler.
Lejemålet er beliggende i mellem Mulberry og Hvelplund, lige overfor B&O og Guinness World Records Museum, samt tæt på den helt nye Cartier-forretning og alle de andre stærke mærkevarebutikker, juvel- og urbutikker på denne del af Strøget.
Lejemålet består af 179 kvm. i stueplan, 16 kvm. kontor på 1. sal og 68 kvm. lager og personalerum i kælder. Hertil kommer mulighed for opstilling af cafe-borde på den ene side af indgangsporten.
Lejemålet har indgang via porten til ejendommens opgang, og her i porten har butikken eller restauranten mulighed for at skilte og opsætte mindre inventar, og dette med respekt for, at porten anvendes af personale og gæster til influencervirksomheden Social Works, kontorhotelvirksomheden Ordnung med flere.
På side 3 i prospektet har vi vist en illustration af, hvordan en flot og indbydende indgang til en restaurant kan laves, og bemærk venligst, at det blot er et eksempel, som kan tilpasses og ændres i henhold til netop dit koncept.
Lejemålet er indrettet med et stort og højloftet lokale i bygningens midte, hvilket har gjort det muligt at have ovenlysvinduer.
Der er flotte kundetoiletter i stueplan, og med lift ved trappen.
På 1. sal findes kontor/personalerum, og i kælderen er plads til lagerreoler, samt adgang til omklædning og toilet.
På billederne ses tidligere lejers inventar, belysning og indretning, hvilket blot er til inspiration, idet alt dette fjernes.
Udlejer og ny lejer vil sammen se nærmere på, hvordan lejemålet optimalt kan indrettes til ny lejers brug.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.