Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Odense NV

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Odense NV.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Odense NV.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find butik i Odense NV på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Odense NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Odense NV . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Odense NV herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Odense NV end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Odense NV

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Odense NV. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Odense NV der matcher dine søgekriterier.