Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Bogense

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Bogense.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Bogense.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Butik, som sendes ud til de relevante udlejere i Bogense. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger butik i Bogense

Bogense er en havneby beliggende på det nordlige Fyn. Indtil 2007 var det hovedbyen i Bogense Kommune, men efter kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med en række andre og blev til Nordfyns Kommune. Bogense menes at være opstået omkring slutningen af 1100-tallet, og fik sine købstadsrettigheder af Kong Erik Menved i 1288.

Bogense havde i 2011 3.679 indbyggere. Bogense er en havneby på det nordlige Fyn. Hovedvejene er Odensevej og Gyldensteensvej.

 

Find butik i Bogense på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Bogense, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Bogense . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Bogense herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Bogense end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Bogense

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Bogense. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Bogense der matcher dine søgekriterier.