Rapportér

Butik, Esbjerg N, Østervangsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 111899
  • Butik
  • 535 m2
  • 8.211 Kroner
  • 15 Kroner/m2/år

Nyere boxbutik på 535 kvm udlejes - synligt og velindrettet i let tilgængeligt retailom...

På central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu denne nyere boxbutik, der er særlig velegnet for de butikskoncepter, som prioriterer en høj grad af synlighed og gode adgangsforhold.
Lejemålet er beliggende som det midterste af 3 lejemål – med Design Cykler på den ene side og en Fitness World på den anden side.
Denne bygning udgør en del af et relativt nyt område – Østervangscentret – hvor også HusCompagniet, Fitness World, Design Cykler, to populære tank-selv-stationer samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi er repræsenteret.
Østervangscentret ligger således både synligt og centralt i Esbjergs nordlige indkøbsmekka – med adgang via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter.
Ligeledes er der adgang til butikkens P-plads fra den bagvedliggende Østre Gjesingvej, hvor flere store kædebutikker og byggemarkeder er placeret.
Indvendigt fremstår lejemålet delvist klar til indflytning. Den endelige slut-indretning afhænger således af en kommende lejers ønsker og behov, og lejemålet afleveres nyindrettet til lejer med standardindretning – eventuelle specielle ønsker kan naturligvis aftales nærmere.
Alt i alt et pænt og præsentabel lejemål i attraktivt område.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Esbjerg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Esbjerg N