Rapportér

Butik, Esbjerg N, Østervangsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 111899
  • Butik
  • 535 m2
  • 8.211 Kroner
  • 15 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Nyere boxbutik på 535 kvm udlejes - synligt og velindrettet i let tilgængeligt retailområde.

På central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu denne nyere boxbutik, der er særlig velegnet for de butikskoncepter, som prioriterer en høj grad af synlighed og gode adgangsforhold.
Lejemålet er beliggende som det midterste af 3 lejemål – med Design Cykler på den ene side og en Fitness World på den anden side.
Denne bygning udgør en del af et relativt nyt område – Østervangscentret – hvor også HusCompagniet, Fitness World, Design Cykler, to populære tank-selv-stationer samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi er repræsenteret.
Østervangscentret ligger således både synligt og centralt i Esbjergs nordlige indkøbsmekka – med adgang via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter.
Ligeledes er der adgang til butikkens P-plads fra den bagvedliggende Østre Gjesingvej, hvor flere store kædebutikker og byggemarkeder er placeret.
Indvendigt fremstår lejemålet delvist klar til indflytning. Den endelige slut-indretning afhænger således af en kommende lejers ønsker og behov, og lejemålet afleveres nyindrettet til lejer med standardindretning – eventuelle specielle ønsker kan naturligvis aftales nærmere.
Alt i alt et pænt og præsentabel lejemål i attraktivt område.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Dette lokale ligger i Esbjerg kommune - klik her for mere info.