Rapportér

Butik, Esbjerg N, Østervangsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 111898
  • Butik & Kontor
  • 476 m2

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Med bedste beliggenhed i populært retailområde, udlejes 476,50 m² flotte lyse lokaler i nyere ejendom.

Med central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu dette regulære butikslejemål med et væld af anvendelsesmuligheder, idet de planmæssige rammer danner grundlag for såvel dagligvarehandel, restaurant, butik med udvalgsvarer samt liberale erhverv.
Lejemålet er beliggende i en bygning, der blev opført i 2010, og som siden opførelsen har været anvendt af Danske Bank. I samme bygning ligger typehusfirmaet Huscompagniet.
Bygningen udgør en del af det område, som i daglig tale kaldes “Østervangscentret”, og som desuden rummer et par boxbutikker, en Fitness World samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi. I området ligger desuden 2 velbesøgte tankstationer samt byens største møbelhus.
Nærværende lejemål byder på en særdeles attraktiv synlighed, er let tilgængelig og har gode parkeringsfaciliteter lige udenfor døren – med såvel kundeparkering foran som personaleparkering bag lejemålet.
Indvendigt er lejemålet indrettet som bank, bestående af et større åbent kundeområde med pænt indgangsparti i glas og med mødelokaler, handicaptoilet m.v. placeret på langs mod bygningens midte. Bagerst i lejemålet er etableret personaleafdeling med kantine, toiletter og bad. Indvendige vægge består hovedsageligt af “ikke-bærende” vægge, hvormed der er god mulighed for at indrette lokalerne til evt. andet formål – alt efter behov.
Lejemålet er udstyret med omfattende IT-kabling og har ventilationsanlæg med kølefunktion.
Udlejer indgår gerne i dialog med en ny lejer omkring ændring af indretning – og lejemålet kan således, efter nærmere aftale, afleveres nyindrettet til lejer.
Der er adgang til Østervangscentret via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Dette lokale ligger i Esbjerg kommune - klik her for mere info.