Guide: Sådan finder du erhvervsejendomme til leje, til salg og til investering

29. december 2022 | Skrevet af: Redaktionen

Vi har samlet denne guide til dig der søger erhvervsejendomme til leje, salg eller investering.

Virksomhedslokaler.dk's søsterportal Lokaleportalen.dk finder du ikke bare alle store og små erhvervslejemål, men også erhvervsejendomme til investering til salg. I denne korte guide får du gode råd til hvad du skal gøre når du søger erhvervsejendom til leje, salg eller investering.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje. Hvor mange m2 skal lokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvordan skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler og erhvervsejendomme

Når du søger lokaler, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Portalen giver et overblik over stort set alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte erhvervsejendomme, kan du gøre det via disse links:

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye lokaler og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

 

Lokaler til leje - find dem hurtigt og nemt

At finde lokaler til leje kan være en udfordring. Det kan være svært at finde det rigtige sted, der passer til dine behov og budget. Heldigvis er der mange muligheder for at finde lokaler til leje.

Du kan starte med at kigge online. Du kan også kontakte lokale ejendomsmæglere for at se, om de har nogen lokaler, der passer til dine behov. Det er også en god idé at kigge efter annoncer i aviser og på lokale bulletin boards. Det er også værd at tjekke lokale virksomheder og organisationer, da de ofte har lokaler til leje.

Den allerhurtigste måde at finde dine nye lokaler til leje på er via nettet hvor der er nogle få men meget gode hjemmesider, der hele tiden indsamler nye ledige lokaler i deres databaser. Du kan således let se hvilke lokaler der kommer til leje i hele landet.

Butikker til leje – hvor kan man finde dem?

At finde butikker til leje er en god mulighed for de virksomheder, der ønsker at få adgang til et fysisk sted, hvor de kan sælge deres produkter eller ydelser. Det er dog ikke altid let at finde de rigtige butikker til leje, og derfor er det vigtigt at vide, hvor man skal lede.

Du kan finde ledige butikslokaler ved at gå en tur i det i de områder, hvor du ønsker en butik. Du kan også finde butikslokaler ved at kontakte lokale ejendomsmæglere eller ved at søge på internettet. Der findes mange hjemmesider, der har en liste over ledige butikker til leje, så du kan ret nemt finde det, du leder efter på Nettet.

Kontorfællesskab - find dem over hele landet

Det kan være en rigtig god ide at leje dig ind i et kontorfællesskab, hvis du er på udkig efter et sted at arbejde. Kontorfællesskaber er et sted, hvor du kan møde andre iværksættere og få adgang til et professionelt arbejdsmiljø. De er ofte billigere end at leje et kontor, og du får adgang til mange af de samme faciliteter som et traditionelt kontor.

Der er kontorfællesskaber over hele landet, så du skal ikke bekymre dig om, at du ikke kan finde et, der passer til dine behov. Det er let at få et overblik over hvilke kontorfællesskaber der er i et givent område via forskellige hjemmesider på nettet.

Kontor til leje - små og store kontorer til leje over hele landet

Leder du efter et kontor til leje kan du finde det ved at søge online. Der er mange forskellige kontorer til leje over hele landet, så det er let at finde det, der passer til dine behov. Det kan ved første øjekast virke som en uoverskuelig opgave, men det er faktisk ret simpelt. Du kan starte med at søge efter kontorer i dit område, så du kan se, hvad der er tilgængeligt. Det er også en god idé at undersøge, hvad der er inkluderet i lejen, så du ved, hvad du får for pengene. Det kan være alt fra møbler til rengøring og andre tjenester. Når du har fundet det kontor, der passer til dine behov, kan du kontakte udlejeren for at få flere oplysninger.

Lager til leje - de findes overalt

Hvis du leder efter et lager til leje, så er det godt at vide, at der er masser af muligheder. Det kan være, at du har brug for et lager til en kortere periode, eller måske har du brug for et lager i længere tid. Uanset hvad, så er der masser af muligheder. Der er mange forskellige typer af lager, som du kan leje, og de er alle forskellige størrelser. Det er også muligt at finde lager, som er udstyret med forskellige former for sikkerhed, såsom alarmsystemer og kameraer. Det er vigtigt at undersøge, hvilke typer af lager der er tilgængelige, før du vælger et lager til leje.

Erhvervslokaler til leje - få overblikket

Når du leder efter erhvervslokaler til leje skal du først og fremmest overveje, hvor stort et lokale du har brug for. Er det et lille kontor, eller har du brug for et større lokale til at holde møder og præsentationer? Det er også vigtigt at tænke over, hvilken type lokale du har brug for. Skal det være et kontor, et lager eller et showroom? Det er også en god ide at undersøge, hvilke faciliteter der er tilgængelige, såsom adgang til internet, kopimaskine og køkken.

Du kan få et overblik over ledige erhvervslokaler ved at kontakte en lokal ejendomsmægler eller ved at søge online. Der er mange hjemmesider, der tilbyder et overblik over ledige erhvervslokaler i dit område. Sørg for at sammenligne priser og faciliteter, så du kan finde det lokale, der passer bedst til dine behov. Du kan finde erhvervslokaler til leje over hele landet.

Erhvervslejemål - gå på jagt nu

Du kan finde erhvervslejemål over hele landet, og det er vigtigt at vælge det rigtige sted til din virksomhed. Det er en god ide at starte med at undersøge de forskellige områder, der er tilgængelige. Det er også en god ide at kontakte lokale myndigheder og erhvervsorganisationer for at få flere oplysninger om de forskellige erhvervslejemål.

Når du har fundet det rette erhvervslejemål, er det vigtigt at undersøge det nøje. Det er en god ide at få en advokat til at se detaljerne i lejekontrakten, så du er sikker på, at du ikke bliver snydt. Det er også vigtigt at undersøge, om der er nogen skjulte gebyrer eller andre udgifter, som du skal betale. Det er også en god ide at undersøge, om der er nogen fordele ved at leje dette sted, såsom rabatter på forsikring eller andre fordele.

Find erhvervsejendomme til salg over hele landet

Hvis du leder efter erhvervsejendom, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af erhvervsejendomme til salg over hele landet. Vi har ejendomme i alle størrelser og prisklasser, så uanset hvad dine behov er, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte ejendom. Vi har ejendomme i alle de større byer, så du kan finde en ejendom, der passer til dine behov. Vi har også ejendomme i mindre byer, så du kan finde en ejendom, der passer til dit budget.

Lokaleportalen.dk er den bedste online portal til at finde ledige erhvervsejendomme. Vi samler næsten alle ledige erhvervsejendomme fra hele landet, så du kan nemt og hurtigt finde den perfekte ejendom. Vi har ejendomme i alle prisklasser og størrelser, så du kan finde en ejendom, der passer til dine behov og budget. Vi har også et stort udvalg af ejendomme i alle de større byer, så du kan finde en ejendom, der passer til dine behov.

Boligudlejningsejendomme - den gode investeringsmulighed

Investering i boligudlejningsejendomme eller udlejningsejendomme er ikke kun en god måde at tjene penge på, men det er også en god måde at sikre sig en stabil indkomst på. Det er en af de mest populære investeringer, og det er ikke uden grund. Det er en god måde at få et afkast på investeringen, og det er også en god måde at sikre sig en passiv indkomst.

Der er mange fordele ved at investere i boligudlejningsejendomme. Det er en god måde at diversificere din portefølje og sikre, at du har noget, der kan give et afkast, selv når andre investeringer ikke gør det. Det er også en god måde at sikre sig en stabil indkomst på, da du kan tjene penge på lejeindtægter. Det er også en god måde at sikre sig et afkast på investeringen, da du kan få et afkast på investeringen, selv når andre investeringer ikke gør det. Endelig er det også en god måde at sikre sig en passiv indkomst, da du ikke behøver at gøre meget arbejde for at tjene penge på lejeindtægter.

Investeringsejendomme - et godt sted at sætte dine penge

Set over tid er investering i ínvesteringsejendomme generelt en god investering. Det er et godt sted at sætte dine penge, da det kan give dig en stabil indkomst og en god afkast på dine investeringer. Det giver dig også mulighed for at få større kontrol over dine investeringer, da du selv kan vælge hvilke ejendomme du vil investere i.

Når du investerer i investeringsejendomme, skal du huske at tage højde for omkostningerne ved at købe og vedligeholde ejendommen. Det kan være dyrere end andre typer investeringer, så det er vigtigt at du har en god økonomisk plan, før du investerer. Det er også vigtigt at du undersøger markedet og finder ud af, hvilke ejendomme der har det største potentiale for at give dig et godt afkast.

Ledige lokaler i de store byer

Du kan få et overblik over ledige lokaler i de store byer her: