Tilbage til oversigt

Alternativ bolig tæt på din arbejdsplads

onsdag 26. oktober 2022

Ligevægten mellem personers professionelle og private tilværelse kan være svær at finde hvis man bor lang fra sin arbejdsplads. Boligportalen Voreslejebolig.dk er vores anbefaling til en fleksibel lejebolig tæt på dit arbejde. Lejeboliger eksisterer dog i mange former, for studerende kan det være studieboliger, men det er måske ikke så relevant for erhvervspendlere.

Jylland

Hvis man bruger meget tid på transport dagligt, kan en mindre lejlighed tæt på hvor man arbejder måske give god fleksibilitet. En lejlighed til leje kan i dele af Danmark fås meget billigt. Det kan være, at man arbejder i århusområdet, men selv bor på Sjælland, så kan det måske give mening at kigge efter en lejlighed Århus eller måske en lejlighed Aalborg uden bopælspligt, så transporttiden kan dale. Det kan også være at ens arbejdsplads varierer fra at være lokaliseret på Sjælland og i Jylland, her vil det måske give mening med en lejlighed Odense eller en lejebolig Odense.

Sjælland

Centralt på Sjælland i Roskilde har man gode transportmuligheder med en lejebolig Roskilde, ellers giver femfingersystemet ud af København en lejebolig København også mulighed for et velfungerende pendlerliv. Ledige lejeboliger i leje lejlighed København hænger dog ikke på træerne og boligmarkedet kan godt kræve tålmodighed med ventelister eller høje boligpriser på lejlighed København. Udover muligheden for lejlighed til leje København vil alternativet for at bo i en større bolig, som f.eks. et hus til leje.

 

På Voreslejbolig.dk er udlejning af lejlighed også en mulighed. Så hvis man står og administrerer en lejebolig Århus eller ønsker at ud leje lejlighed København, så kan Voreslejebolig.dk også hjælpe med dette.