Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Andet til leje i Taastrup

Du har søgt efter Andet til leje i Taastrup.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Andet til leje i Taastrup.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger andet i Taastrup

Taastrup er en satellitby til København med mere end 30.000 indbyggere. Tidligere var Taastrup og Høje Taastrup to forskellige byer, men i dag er de vokset sammen til at være en by. Taastrup er hovedbyen i Høje Taastrup Kommune, der hører under Region Hovedstaden. Ifølge retskrivningsordbogen er den korrekte stavemåde Tåstrup, men Høje Taastrup Kommune har besluttet at benytte den gamle stavemåde med to a’er, hvilket efterhånden er blevet den mest brugte af de to.

Taastrup Station åbnede i 1847 og Taastrup voksede derefter rundt omkring stationen. Langt størstedelen af Taastrups detailhandel er centreret omkring hovedgaden Taastrup Hovedgade samt i butikscenteret Taastrup Stationscenter. Der er dog andre butikscentre i byen. 

Taastrup havde i 2011 et indbyggertal på 32.406. Høje Taastrup Kommune har et samlet areal på 78,41 km2 og et samlet indbyggertal på 47.881, hvilket gør den til en af de største kommuner i Storkøbenhavn. Taastrup har gode forbindelser til København og resten af Sjælland, både med offentlig transport, og med direkte forbindelse til motorvejsnettet og Roskildevej. Den vigtigste gade i byen er Taastrup Hovedgade, hvor størstedelen af byens detailhandel befinder sig.

 

Find andet i Taastrup på Virksomhedslokaler.dk

Søger du andet til leje i Taastrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andet på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andet til leje i Taastrup . Du kan se de aktuelle andet til leje i Taastrup herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Taastrup end andet til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye andet til leje i Taastrup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Taastrup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Taastrup der matcher dine søgekriterier.