Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Andet til leje i Gentofte

Du har søgt efter Andet til leje i Gentofte.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Andet til leje i Gentofte.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger andet i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.

 

Find andet i Gentofte på Virksomhedslokaler.dk

Søger du andet til leje i Gentofte, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andet på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andet til leje i Gentofte . Du kan se de aktuelle andet til leje i Gentofte herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Gentofte end andet til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye andet til leje i Gentofte

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Gentofte. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Gentofte der matcher dine søgekriterier.