Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Andet til leje, København K, Grønnegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 157969
  • Andet
  • 100 m2
  • 415.000 Kroner
  • 4.150 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Take away, café, vinbar etc. – attraktiv placering i København K

Take away, café, vinbar etc. – attraktiv placering i København K
Lejemålet i Grønnegade 16, som ligger i hjertet af København, og med mange butikker, caféer, vinbarer, restauranter og lignende lige i nærområdet, vil egne sig fortræffeligt til take away, café, vinbar etc.
På den ene side ligger butikken Rue Verte, som går videre om i Ny Østergade, og på den anden side ligger den italienske restaurant La Vecchia Signora.
Lige rundt om Rue Verte kommer Ny Østergade – som har Lagkagehuset på hjørnet, og derfra er man hurtig ovre på Østergade (Strøget).
Her kunne naturligvis også være en flot forretning med ure, smykker, optik, tøj, sko, tasker, lingeri, kunst, vin, kosmetik, eller andre varer, der passer godt til stedet.
Lejemålet har store udstillingsvinduer mod gaden, og få trin ned til indgangen, hvorefter man kommer ind i butikken via underetagen.
I butikken i underetagen er der betongulv, hvide lofter med synlige bjælker, spindeltrappe til den høje stueetage, samt et lille rum med håndvask og køleskab, samt plads til en pc.
I den høje stueetage, hvor der er malede trægulve, er der butik og toilet.
Det skal aftales nærmere mellem ny lejer og udlejer, hvordan lejemålet skal istandsættes og ombygges, herunder også med hensyn til udvalgte lejevilkår.
Kontakt os helt uforpligtende og få en god snak om butikken eller for at aftale et møde i lejemålet, så du selv kan se de hyggelige rammer, gå en tur i området og i det hele taget mærke den gode stemning!

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.