Rapportér

Kontor til leje, Åbyhøj, Søren Frichs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 146219
  • Kontor
  • 1.626 m2

Højt til loftet på 2. sal i Frichsparken

Den markante samling af gule bygninger på [xxxxx] , kaldet Frichsparken, huser i dag byens største erhvervspark fordelt på over 40.000 kvadratmeter. Her holder en lang række større og mindre virksomheder, offentlige såvel som private, til. Frichsparken har en unik placering, med både Aarhus C og Aarhus Syd Mortorvejen inden for kort afstand.

Lejemålet er et kontorlejemål på 2. sal i ejendommen i Frichsparken. Det er indrettet med kontorer i flere forskellige størrelser samt flere større åbne kontormiljøer. Kontorene har højt til loftet hvilket, sammen med sin særprægede krumme tagkonstruktion, giver masser af luft og lys. Lejemålet har god tilgængelighed, hvilket afspejler sig i både elevator, samt rampe til hovedindgangen.

Dette lejemål er en unik mulighed for at kombinere både stueetagen, 1. sal og 2. sal, og dermed råde over 6.000+ m² i én samlet bygning.

Lejemålets indretning vil kunne tilpasses efter nærmere aftale.

Området bærer stadig tydeligt præg af sin tid som driftig lokomotivfabrik, kaldet ”Frichs”, der blev stiftet af Søren Frich i 1854. Blandt andet står en stor del af de gule bygninger med de krumme tagkonstruktioner stadig den dag i dag, selvom de gennem årene har gennemgået renoveringer og moderniseringer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...