Rapportér

Kontor til leje, Åbyhøj, Søren Frichs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 144499
  • Kontor
  • 557 m2
  • 1.100 Kroner/m2/år

Unikt kontorlejemål i Frichsparken

Attraktivt kontorlejemål i Frichsparken, i yderst præsentabel og velvedligeholdt stand.Lejemålet er beliggende på 1. sal og er i alt 557 m². De åbne rum sikrer et godt lysindfald, der giver et behageligt arbejdsmiljø. Lejemålet består af 4 kontor-/mødelokaler i varierende størrelse og to storrumskontorer. Desuden er der et arkivrum og to toiletter. Der etableres tekøkken efter nærmere aftale.
Lokalerne, der fremstår i en god kvalitetsmæssigt stand, er meget centralt beliggende i Frichsparken. Frichsparken dannede tidligere rammerne for den driftige lokomotivfabrik Frichs. Ejendomskomplekset som er på over 40.000 m², er i dag omdannet til et moderne virksomhedsmiljø med inspirerende fællesskaber på tværs af brancher, størrelser og kompetencer.Der er mulighed for at tilmelde sig en fælles kantineordning, hvor der hver dag anrettes en stor og varierende frokostbuffet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...