Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Storvorde

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Storvorde.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Storvorde.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Lager til leje på Søndre Bygade, Storvorde

  Lager/produktion i Sejlflod udlejes: 65-270 m2 (indvendigt mål) lager/produktion udlejes med gode tilkørselsforhold. Frihøjde på 4,0 meter i siderne. 7,5 meter i mitten. Stor port med frihøjde p...
  • 54.000 kr. om året
  • 65 - 270 m2

 

Find erhvervslejemål i Storvorde

Leder du efter erhvervslejemål i Storvorde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Storvorde , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Storvorde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Storvorde  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Storvorde, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Storvorde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Storvorde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Storvorde der matcher dine søgekriterier.